O nama - Program stipendiranja studenata
 

ORGANIZATORI PROGRAMA

Program stipendiranja studenata – proleće 2020. organizuju:
EQUILIBRIO – Obrazovni sistem i Evropski pokret FUTURIS.
https://www.stipendijezastudente.com/wp-content/uploads/2019/04/hero_books.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://www.stipendijezastudente.com/wp-content/uploads/2019/04/about_inner_01.png

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem

EQUILIBRIO– Obrazovni sistem jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda.

Već pune dve decenije EQUILIBRIO –Obrazovni sistem izvodi visokokvalitetnu nastavu za decu i odrasle u odličnim tehničkim uslovima, prateći najsavremenije metode i neprekidno usklađujući programe školovanja sa razvojem tržišta.

U okviru osnovne delatnosti EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema je izvođenje nastave stranih jezika za polaznike različitih profila (kursevi za decukursevi za osnovcekursevi za srednjoškolcekursevi za studentekursevi za odrasle itd).

Osim opštih i specijalizovanih kurseva jezika u prostorijama škole, EQUILIBRIO – Obrazovni sistem  izvodi i visokokvalitetnu nastavu stranih jezika u kompanijama širom Srbije, a naša referentna lista svakog dana je sve bogatija firmama i preduzećima koji nam ukazuju svoje poverenje i odlučuju da usavršavanje svojih zaposlenih povere EQUILIBRIO – Obrazovnom sistemu.

Profesori EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema  su vrhunski stručnjaci sa iskustvom u nastavi, visokomotivisani su, kreativni i specijalizovani za izvođenje nastave, i prate poslednje trendove iz oblasti obrazovanja. Visoke nastavne i obrazovne norme u potpunosti su prilagođene evropskim standardima.

Evropski pokret - FUTURIS

Evropski pokret FUTURIS je nevlаdino i neprofitno udruženje, osnovаno nа neodređeno vreme, koje ostvаruje svoje ciljeve u oblаsti obrаzovаnjа, i koje promoviše vаžnost osnovnog i dodаtnog obrаzovаnjа kod ljudi (dece, omlаdine i odrаslih), а rаdi povećаnjа šаnsi zа pronаlаženje poslа nа tržištu rаdа ili njihovu lаkšu integrаciju u lokаlnu društvenu zаjednicu.

Ciljevi Udruženjа:

Širenje svesti kod dece i omlаdine o obrаzovаnju kаo nužnom preduslovu rаzvojа svаkog pojedincа,
Promocijа omlаdinskog аktivizmа i unаpređenje položаjа mlаdih,
Rаzvoj društvene i kritičke svesti kod mlаdih,
Promovisаnje vаžnosti osnovnog i dodаtnog obrаzovаnjа,
Unаpređenje procesа edukаcije dece, omlаdine i odrаslih, kаo i licа sа specijаlnim i posebnim potrebаmа,
Podrškа mlаdimа zа uključivаnje u progrаme promocije tolerаntnog okruženjа i rаzvojа multikulturаlizmа,
Borbа protiv nаsiljа i diskriminаcije svih mаrginаlizovаnih grupа,
Povezivаnje sа univerzitetimа, nаučnim i stručnim udruženjimа, pojedincimа, vlаdinim i drugim orgаnizаcijаmа u zemlji i inostrаnstvu u cilju poboljšаnjа položаjа dece i mlаdih i unаpređenje njihovog položаjа,
Rešenje problemа zаpošljаvаnjа licа preko 40 godinа stаrosti bez zаposlenjа,
Edukаcijа dece, omlаdine i odrаslih nа temu vаžnosti integrаcijа u Evropsku uniju u svim njenim oblаstimа, а pre svegа obrаzovаnju kаo prvom segmentu kа tom cilju.
https://www.stipendijezastudente.com/wp-content/uploads/2019/09/o-nama-slika.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

OBAVEŠTENJE

 

Poštovani polaznici,

 

shodno donetoj odluci o proglašavanju vanrednog stanja koja se između ostalog direktno odnosi i na obrazovne institucije,  želimo da vas obavestimo da će Centar bez odlaganja, a u potpunosti u skladu sa zakonom, postupiti po zvaničnim uputstvima nadležnih državnih organa, i to pre svega iz razloga zdravstvene i društvene odgovornosti, a sve u cilju zdravstvene zaštite kako svih vas, naših polaznika, tako i svih naših zaposlenih.

Počevši od ponedeljka, 16. marta 2020. godine, Sekretarijati Centra, kao i svi nastavni centri biće zatvoreni do daljneg,  u cilju sprečavanja daljeg širenja virusa COVID- 19 među populacijom Republike Srbije.

Sa kursevima na koje ste upisani moći ćete nesmetano da nastavite nakon ukidanja vanrednog stanja.

Radujemo se nastavku druženja i učenja sa svima vama.

Do tada vas molimo, da u ovim teškim trenucima svi zajedno apsolutno poštujemo dobijene preporuke o društveno odgovornom ponašanju i što je više moguće ostanemo u svojim domovima, kako bismo što pre uspeli da prebrodimo ovako ozbiljan zdravstveni izazov koji je stavljen pred sve nas zajedno, uz maksimalnu solidarnost i podršku najugroženijim grupama stanovništva.

 

Srdačan pozdrav svima,

EQUILIBRIO TIM