Prijava za stipendije za studente

Prijava

U nastavku možete popuniti APLIKACIONI FORMULAR za Program stipendiranja studenata – jesen 2018. Nakon što Vašu aplikaciju primimo i obradimo, kontaktiraćemo Vas putem telefona u roku od 7 dana od trenutka podnošenja aplikacije.

NAPOMENA: Popunjavanjem ove prijave, apliciraćete za PROGRAM STIPENDIRANJA, koji počinje krajem novembra – početkom decembra 2018. godine. Ranom prijavom obezbedićete sebi VEĆI IZBOR kada su u pitanju lokacije na kojima se održava nastava, kao i VEĆI IZBOR termina za nastavu (lokacije i termini utvrđuju se nakon odobravanja stipendije, a ne sada prilikom slanja prijave).

Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

Ime i prezime

Prijavljujem se za kurs

Već imam predznanje iz ovog jezika:

E-mail

Mobilni telefon

Student sam (navesti naziv fakulteta i univerziteta)

Godina studija (navesti godinu koju studirate)

Izaberite status:

Razumeo/ la sam da ova stipendija podrazumeva plaćanje iznosa od jedne trećine ukupnih troškova Programa, odnosno da je ukupan iznos za plaćanje 99 evra (u dinarskoj protivvrednosti, uz mogućnost plaćanja na 2 rate)

*Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)