Zvanični sertifikat EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema
 

EQUILIBRIO - OBRAZOVNI SISTEMSERTIFIKATI

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://www.stipendijezastudente.com/wp-content/uploads/2019/10/Sertifikat-za-studente.png

Sastavni deo Programa stipendiranja studenata je izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema.

Nakon završetka nastave Programa stipendiranja studenata, polaznicima će biti potvrđeno i dokumentovano znanje stranog jezika izdavanjem zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema.

Pravo na izdavanje sertifikata imaju svi polaznici Programa stipendiranja studenata koji:

  • Imaju prisustvo na nastavi minimum 70%
  • Uspešno polože završni ispit

Sticanje sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema garantuje svim studentima zvaničnu potvrdu znanja stranog jezika, koja će im obezbediti konkurentsku prednost pri nastavku studija, kao i zaposlenju u zemlji i inostranstu ili bilo kojoj drugoj situaciji u kojoj će im korišćenje stranih jezika biti potrebno.

EQUILIBRIO sistem kao brend broj 1 u oblasti dodatnog obrazovanja i učenja stranih jezika u Srbiji za odrasle i decu garantuje svim svojim polaznicima kvalitet usvojenog znanja koje je potvrđeno upravo zvaničnim sertifikatom, priznatim od strane obrazovnih institucija, kao i domaćih i stranih poslodavaca.

Pogledajte fotografije sa svečane dodele sertifikata iz prethodnih Programa stipendiranja studenata:

OBAVEŠTENJE

 

Poštovani polaznici,

 

shodno donetoj odluci o proglašavanju vanrednog stanja koja se između ostalog direktno odnosi i na obrazovne institucije,  želimo da vas obavestimo da će Centar bez odlaganja, a u potpunosti u skladu sa zakonom, postupiti po zvaničnim uputstvima nadležnih državnih organa, i to pre svega iz razloga zdravstvene i društvene odgovornosti, a sve u cilju zdravstvene zaštite kako svih vas, naših polaznika, tako i svih naših zaposlenih.

Počevši od ponedeljka, 16. marta 2020. godine, Sekretarijati Centra, kao i svi nastavni centri biće zatvoreni do daljneg,  u cilju sprečavanja daljeg širenja virusa COVID- 19 među populacijom Republike Srbije.

Sa kursevima na koje ste upisani moći ćete nesmetano da nastavite nakon ukidanja vanrednog stanja.

Radujemo se nastavku druženja i učenja sa svima vama.

Do tada vas molimo, da u ovim teškim trenucima svi zajedno apsolutno poštujemo dobijene preporuke o društveno odgovornom ponašanju i što je više moguće ostanemo u svojim domovima, kako bismo što pre uspeli da prebrodimo ovako ozbiljan zdravstveni izazov koji je stavljen pred sve nas zajedno, uz maksimalnu solidarnost i podršku najugroženijim grupama stanovništva.

 

Srdačan pozdrav svima,

EQUILIBRIO TIM